– Hit med käket, handla på nätet !

Låter kanske som en dålig reklam klyscha, men jag tror faktiskt att om djur kunde tala mat så skulle de kunna utbrista något sådant till sina hussar och mattar, i alla fall om de kände till VetZoo.

DSC_1087 (Large)Medan vi tvåbentingar bekymrar oss över allt möjligt trivialt, om vi är snygga nog, rika nog,  lyckade/misslyckade eller något annat strunt, så har djur ett viktigare mer primärt och entydigt fokus – MAT! Det måste alltid finnas på plats i rätt tid och av rätt sort annars blir det garanterat oro i lägret. Särskilt så här sommartid kan det vara extra känsligt. För kvalitetskräsna och medvetna kaniner, marsvin och ägare till dessa, kan det vara näst intill omöjligt att få tag på det man vill ha. Vi skickade en beställning till VetZoo på måndag eftermiddag…

DSC_1101 (Large) och på torsdag dag stod det utanför dörren.

DSC_1097 (Large) Hans-Bobo välkomnade försändelsen av favorithöet. Varför skulle Oxbow vara så bra kanske du undrar? De som läst tidigare inlägg ”Det handlar om smådjursmat” vet varför. På de flesta höer man köper ute i handeln finns sällan angivet vilket sorts gräs det är och ännu mer sällan, för att inte säga aldrig, finns angivet fibermängden.

DSC_1093 (Large) Som ni ser här är det fråga om 32.00 % råfiber/ Crude fiber, vilket är väldigt bra. Oxbow anger alltid innehåll och kvaliteten återspeglas sedan på djurets tänder, klor, päls och hälsa för mage och tarm. Det finns med andra ord en anledning att veterinärerna rekommenderar dem.

DSC_1090 (Large) Dessutom doftar det friskt och gott och kaniner och marsvin älskar det. Så här ser innehållet i ”godispåsen” ut från ”Simply Rewards”-serien:

DSC_1104 (Large) Denna påse heter ”Lavender-Chamomile Medley” och doftar ljuvligt gott, som en lavendel kudde.

DSC_1088 (Large) Hans-Bobo är lättad att få sin favoritmat i tid även under sommaren. Till mig tvåbenting kom det med en liten present dessutom i form av en bra tandborste och tandkräm.

DSC_1103 (Large) Hans-Bobo äter och jag borstar tänderna, det är väl en vettig fördelning 😉

Många människor har fortfarande lite fördomar att beställa varor på nätet och man är rädd att uppge kortnummer till företag  och bli lurad, vilket ju är helt förståeligt. På VetZoo är det dock inte mer komplicerat än att beställa hos t ex CDON. Man kan betala en faktura till Klarna och varorna kommer snabbt och smidigt direkt hem.

På VetZoo´s logga finns det ett hjärta och Smådjursbloggen returnerar kärleken till VetZoo.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation