Humlan – en hårt arbetande livsnjutare

Så här på själva Nationaldagen tänkte jag att ni skulle få vila ögonen på något riktigt fint.

DSC_0211 (Large)

Det här är min vän Humlan. Hon är anställd på VetZoo. Trots att hon bara är några månader gammal så jobbar hon heltid. Det förekommer att andra anställda på kontoret fäller någon dum kommentar om att hon är lat och sover mest, men då tänker de faktiskt inte på vilket ansvar hon har att axla.

DSC_0215 (Large)

  • Administrativa uppgifter, som att hjälpa till med brevutskick till kunder.
  • Assistera marknadschefen med att välja ut produkter som hon tycker speciellt mycket om och vill rekommendera till andra hundar. (Eftersom han är människa så kan han ju inte göra den bedömningen själv).
  • Driva VetZoo´s  Facebooksida och vara fotomodell i artiklar.
  • Hålla ordning på taxen Morris och se till att han inte får mer uppmärksamhet, helst ingen alls. Han får inte vara med på bilder. När kameran kommer fram gäller det att få undan honom kvickt och fylla hela linsen med sig själv.

DSC_0474 (Large)

Största ansvaret Humlan har är ändå att vara både trivseldam och boss samtidigt. Se till att höja stämningen för de andra kontorslavarna och samtidigt se till att de jobbar hårt. Det är en uppgift som kräver sin dam.

Därför är det väl inte konstigt om hon behöver ta en paus ibland.

DSC_0218 (Large) Har man en naturlig fallenhet för att vara livsnjutare så är det ju ett måste helt enkelt, för att få någon balans i tillvaron. Det borde ju alla förstå. Idag på själva Nationaldagen är hon nog ledig i alla fall. Enligt VetZoo´s facebooksida så ser det ut som hon ska befinna sig nere i Skåne för att undersöka havet och äta glass. Det låter ju som ett värdigt nationalfirande.

One Thought on “Humlan – en hårt arbetande livsnjutare

  1. Carl on 6 juni, 2013 at 08:45 said:

    Härlig läsning Camilla! Jag kan meddela att Humlan just nu undersöker trädgården och tar en solpaus då och då.

    Carl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation