Dags för Husdjursmässan 2015!

I morgon startar årets högtidshelg för alla djurälskare! Husdjursmässan pågår i Kista mässhallar mellan den 3-6 januari. Här har man chansen att träffa alla möjliga kända och okända djurslag och få klappa en del av dem.

DSC_1018 (Large)

DSC_0950 (Large)DSC_0926 (Large)Smådjursbloggen rekommenderar att om man är vetgirig och nyfiken av sig, att man pratar med utställarna. De är ofta väldigt kunniga och man kan lära sig en hel del om de olika djuren.

DSC_0709 (Large)DSC_0898 (Large)DSC_0690 (Large)(Snappsköldpaddan här nederst var min personliga favorit förra året. Den ser ut som ett riktigt vackert urtidsdjur. Obs. Den går EJ att klappa om man vill behålla händer och armar).

Smådjursbloggen återkommer från mässan och önskar alla en trevlig helg!

One Thought on “Dags för Husdjursmässan 2015!

  1. Nisse Hult on 4 januari, 2015 at 20:45 said:

    Husdjursmässan
    Att behöva betala denna dyra entre´biljett för att äntra ett hav av utbud späckat med onödigt tjavsmåjs och väldigt lite faktiska djur, kallar jag i allra högsta grad överreklamerat!

    Låt dessa försäljare av onödiga dammsamlare stå för finansen ihop med klubbarna som bedriver inbördes kamp om bästa agility-hundarna och freda oss besökare från utsugning då reklamen om mässans innehåll överhuvud taget inte lever upp till det som utlovas!!!!

    Aldrig mer!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation