Mälaren Smådjursklinik – kliniken där alla små sällskapsdjur får hjälp

 

DSC_0844 (Large) Idag var det invigning på den nya adressen. Både veterinärer och sköterskor har slitit hela helgen för att bli färdiga till idag. Senaste i torsdags drev de klinik på de tidigare stället. Bra gjort får man lov att säga. Det pågick mycket aktivitet runt om för att färdigställa, men så är det ju alltid när man flyttar. Idag var det fina Jessica som stod i receptionen.

DSC_0825 (Large) Hon utstrålar alltid värme och ett varmt välkomnande till både patienter och tvåbeningar. Smådjursbloggen fick en liten exklusiv titt i några undersökningsrum och det ser fantastiskt fräscht ut.

DSC_0832 (Large)DSC_0830 (Large)DSC_0843 (Large)Utbudet av bästa fodret har också följt med hit ifrån den tidigare adressen. Här nedan för fåglar: Harrison´s Bird Food, vilket endast finns hos fågelkunniga och kvalitetskräsna veterinärer.

DSC_0826 (Large) Likaså utbudet av kaninfoder: Oxbow – ett världsledande märke som borgar för högsta kvalitet av hö och pellets för kaniner och små gnagare.

DSC_0827 (Large) (Varför ska det vara fel att göra produktreklam när man vet att de håller vad de lovar?)

Var ni rädda att ni skulle sakna det tidigare så välkomnande väntrummet? Ni behöver inte vara oroliga. Kika här och se om ni inte känner igen lite trevliga attribut…

DSC_0840 (Large)

DSC_0837 (Large)DSC_0835 (Large)DSC_0839 (Large)Jag undrar alltid vad denna lilla förnäma kattfröken kan heta? Blir nog tvungen att fråga nästa gång.

DSC_0828 (Large)Kuvösen från 50-talet är en klassiker på kliniken. Den har varit med på Husdjursmässan också. Alltid en ”eye-catcher”.

 

DSC_0847 (Large) Så hur tar man sig hit lättast? Lättast och snabbast är givetvis bilburen.

DSC_0856 (Large) Men har man ingen bil så går det förbluffande lätt ändå. Här följer nu en snabbguide för de som åker kommunalt. Om man kommer med pendeltåg eller SJ tåg så åker man till Märsta station.

DSC_0858 (Large)DSC_0860 (Large) Därifrån tar man antingen buss 570 eller 575.

DSC_0863 (Large)DSC_0862 (Large) Buss 575 går betydligt snabbare då den inte passerar Märsta Centrum och Tingvalla (tar ca 12 minuter till hållplatsen man stiger av vid kliniken). Buss 570 tar ca 18-20 minuter. Åk med bussen till hållplatsen som heter Rävsta gård.

DSC_0821 (Large)Sedan får man gå tillbaka lite för att komma in på avtagsvägen. Promenaden ifrån busshållplatsen tar ca 8 minuter. På tillbakavägen tar man lättast buss 570 om man ska till Märsta, den går hel och halvtimme. Bussarna går 4 gånger i timmen och i smidig anslutning till pendeltågen.

Avslutningsvis så kan Smådjursbloggen berätta att kliniken har öppet hela sommaren och under juni/juli har de ett riktigt fint erbjudande – Halva priset på ALLA vaccinationer (alltså även det nya kaninvaccinet, som ni snart kommer att få läsa mer om här). Den här trevliga annonsen fanns i lokaltidningen Sigtunabygden denna vecka:

DSC_0867 (Large)Grattis till flytten och tack för att ni finns, säger Smådjursbloggen.

2 Thoughts on “Mälaren Smådjursklinik – kliniken där alla små sällskapsdjur får hjälp

  1. Paul Pålsson on 15 juli, 2013 at 20:39 said:

    Det är en väldigt bra klinik. Där har vi fått hjälp med våra katter. /Paul

    • camilla on 15 juli, 2013 at 21:12 said:

      Ja, de är både trevliga och kunniga. Har skickliga veterinärer för både katter, kaniner och andra små djur./ Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation